Contacta’m

T’Ofereixo la possibilitat de fer visites online!

M’agradarà dedicar força temps a parlar i entendre què necessites i com puc ajudar-te de la millor manera. 

Truca'm

645 919 269

Escriu-me

info@gemma-nutricionista.es

O visita’m

 

CAL FREGUES

Cal Fregues és la creació d’un grup de joves fisioterapeutes i osteòpates de proximitat, convençuts que una nova forma de fer fisioteràpia és possible. Amb aquesta convicció i les idees d’un grup d’experts en creativitat i comunicació es van posar mans a l’obra per simplificar, apropar, desmitificar i renovar la seva professió.

Pots trobar-me aquí:

Dimarts de 14:00 a 21:00

Dijous de 08:00 a 13:00

Dijous de 16:00 a 20:00 (quizenalment)

 

 

Cal Fregues

INTERCROSSFIT

Inter CrossFit és l’espai on descobriràs el nou mètode d’entrenament ideat per experts en condicionament físic dels Estats Units.

Pots convinar la pràctica esportiva amb la nutrició!

 

Pots trobar-me aquí: 

Dimecres, hores a concertar.

 

Plataformes amb les que col·laboro

 

KIARA WOMEN

 

És un equip de professionals especialitzades  en salut hormonal femenina. Jo hi formo part com a Dietista-nutricionista i psiconeuroimmunòloga. 

Posem al teu avast tot el que necesitis per millorar/cuidar la teva salut: CURSOS, VISITES ON-LINE, TENDA ON-LINE, BLOG,…

ENERGIA CONSCIENT

Plataforma dirigida a tothom que tingui ganes d’obtenir eines per tal de millorar la seva salut. Oferim servei de market de productes de proximitat, tallers, consultoria on-line, app per estar molt aprop teu…

Jo et puc acompañar en la millorar de l’estil de vida com a Dietista-Nutricionista i psiconeuroimmunòloga.

Coneix-me!

GEMMA EXPÓSITO BERTRAN

Tot el que fem afecta a la Salut d’una manera integral. La meva especialitat és l’alimentació, és quelcom que m’apasiona, i a través de tenir cura de la nostra alimentació estic segura que podem aconseguir millorar en gran part la nostra Salut.